Onze dienstverlening

Onze dienstverlening

Welke diensten kunt u van ons verwachten

Ondernemer zijn is fantastisch. Je bent eigen baas en je werkt aan iets wat ook echt je passie heeft. Maar als ondernemer zijn er ook mogelijke risico’s, als ondernemer moet je ook bewust zijn van alle mogelijke risico’s, en dat er soms iets misgaat, is helaas onvermijdelijk, maar met gedegen risicomanagement kun je veel problemen voorkomen en de schade beperken.

Insurance

Bij het afsluiten van een verzekering wilt u er zeker van zijn dat u alle risico’s hebt afgedekt. Wij van Kwong Insurance & Riskmanagement B.V. kijken naar uw persoonlijke situatie en gaan wij opzoek naar de verzekering die het beste bij u past. Zo weet u zeker dat u alleen verzekeringen afsluit die u nodig hebt. Door onze onafhankelijkheid krijgt u via ons de beste dekking en verzekeringen met een eerlijke en scherpe premie.

Riskmanagement

In Nederland willen we graag zoveel mogelijk risico’s afdekken, dat zit in onze aard. Wij willen hier een heel eind in meegaan, maar pas nadat we eerst samen bekeken hebben welke gevolgen te verwachten zijn bij welk risico. Zo kunt u geïnformeerd beslissen over welke risico’s u acceptabel vindt. Op basis daarvan maken we een oplossing op maat met optimale gemoedsrust.
Binnen het te nemen besluit nemen wij ook waar nodig preventie beheer, maatregelen mee in ons advies. Denk hierbij aan signaleren wanneer uw taxatie rapport verloopt, maar ook eenvoudige zaken als de keuring van uw blusmiddelen.

Financieel advies

Tegenwoordig heeft iedereen een veel grotere eigen verantwoordelijkheid voor het financiële welzijn en daar horen nog wel eens ingewikkelde keuzes bij.
Wij staan voor een complete financiële dienstverlening en geeft u diepgaand inzicht in uw persoonlijke financiële situatie. Dit inzicht in combinatie met ons advies stelt u in staat de beste beslissingen te nemen voor uw financiële welzijn.

Insurance

Het principe alles met mate, niets teveel– is waar wij voor staan binnen het verzekeringsvak van toepassing. Wij zien heel veel mensen die in hoge mate over verzekerd zijn. Vaak wordt onder het mom van verplichte verzekeringen een heel pakket geadviseerd zonder de persoonlijk situatie in ogenschouw te nemen. Bij Van Kwong Insurance & Riskmanagement B.V. doen we dat anders.

Het principe alles met mate, niets teveel of onnodig.

Het principe Ne Quid Nimis – alles met mate, niets teveel– is waar wij voor staan binnen het verzekeringsvak van toepassing. Wij zien heel veel mensen die in hoge mate oververzekerd zijn. Vaak wordt onder het mom van verplichte verzekeringen een heel pakket geadviseerd zonder de persoonlijk situatie in ogenschouw te nemen. Bij Van Kwong Insurance & Riskmanagement B.V. doen we dat anders. We nemen samen met u door welke risico’s er zijn en hoe de eventuele gevolgen kunnen uitpakken. U kunt vervolgens zelf beslissen wat u acceptabel vindt. Zo komen we tot een weloverwogen en realistische afdekking van onacceptabele risico’s.

Voor Wie?

In Nederland willen we graag zoveel mogelijk risico’s afdekken, dat zit in onze aard. Wij willen hier een heel eind in meegaan, maar pas nadat we eerst samen bekeken hebben welke gevolgen te verwachten zijn bij welk risico. Zo kunt u geïnformeerd beslissen over welke risico’s u acceptabel vindt. Op basis daarvan maken we een oplossing op maat met optimale gemoedsrust.
Binnen het te nemen besluit nemen wij ook waar nodig preventie beheer, maatregelen mee in ons advies.
Denk hierbij aan signaleren wanneer uw taxatie rapport verloopt, maar ook eenvoudige zaken als de keuring van uw blusmiddelen.

Gemoedsrust en hoe kunnen we u helpen?

De complete financiële dienstverlening van Kwong Insurance & Riskmanagement B.V. biedt rust en resultaat.
Hoe kunnen wij u helpen? Een vrijblijvende kennismaking is altijd mogelijk. Met het contact formulier is het contact snel gelegd maar u mag natuurlijk ook zelf bellen of e-mailen. Graag tot ziens!

Riskmanagement

Kwong Insurance & Riskmanagement B.V. adviseert u over risicomanagement en de best passende verzekeringen. Dankzij maatwerk kunt u zich bezighouden met uw passie: ondernemen. We doorlopen deze stappen:

Het principe alles met mate, niets teveel of onnodig.

Eerst maken wij kennis met u en uw bedrijf. Zo krijgen wij een beeld van wie u bent, wat uw bedrijf doet en wat u van ons verwacht. Vervolgens brengen wij de risico’s in kaart met betrekking tot de bezittingen, bedrijfsmiddelen, activiteiten, directie en bestuurders, en de medewerkers. Daarna volgt onze analyse, waarbij wij in gesprek met u nagaan welke risico’s u kunt verkleinen, welke risico’s u accepteert en welke risico’s u niet accepteert. De risico’s die u niet accepteert moeten worden verzekerd.

We doorlopen deze stappen:

  1. Analyse van uw bedrijf
  2. Beoordeling bestaande verzekeringen
  3. Marktverkenning
  4. Aanpassing van de bestaande verzekeringen
  5. Beheer en onderhoud
Voor wie?

Heeft u de risico’s die uw bedrijf loopt goed in beeld? En hoe gaat u met deze risico’s om? Kunt u de risico’s zelf dragen als er iets gebeurt? Om de continuïteit van uw onderneming te waarborgen, is het belangrijk om bewuste keuzes te maken. U moet besluiten welke risico’s u zelf draagt en welke risico’s u met een verzekering wilt afdekken. Natuurlijk zijn particulieren, ondernemers en expats van harte welkom voor een QuickScan.

Gemoedsrust en hoe kunnen we u helpen?

Goed risicobeheer is een doorlopend proces. Doordat wij een goed beeld hebben van de risico’s van de ondernemer, denken wij proactief met u mee. Wanneer bijvoorbeeld een wetswijziging uw onderneming raakt of u neemt een ander bedrijf over, dan komen wij proactief in actie. U hoeft daar niet eerst om te vragen. Wij zitten dus bovenop de veranderingen in wet- en regelgeving. Dat geeft een gerust gevoel. Een vrijblijvende kennismaking is altijd mogelijk.

Met het contact formulier is het contact snel gelegd maar u mag natuurlijk ook zelf bellen of e-mailen. Graag tot

Financieel advies

Door verantwoordelijkheid te nemen voor het grotere geheel zorgen wij ervoor dat u in het heden prettig kunt wonen en leven, en in de toekomst comfortabel kunt blijven genieten. Natuurlijk passen we ook hier ons motto Ne Quid Nimis toe – alles met mate, niets teveel. U bepaalt uw doel en wij zorgen voor een comfortabele implementatie van uw financiële planning.

Het principe Ne Quid Nimis – alles met mate, niets teveel of onnodig.

Tegenwoordig heeft iedereen een veel grotere eigen verantwoordelijkheid voor het financiële welzijn en daar horen nog wel eens ingewikkelde keuzes bij. Kwong Insurance & Riskmanagement B.V. staat voor een complete financiële dienstverlening en geeft u diepgaand inzicht in uw persoonlijke financiële situatie. Dit inzicht in combinatie met ons advies stelt u in staat de beste beslissingen te nemen voor uw financiële welzijn.

Voor wie?

Eigen verantwoordelijkheid geldt voor iedereen, alle Nederlanders staan voor vragen als ‘welk inkomen heb ik na mijn pensioen’ en ‘wat gebeurt er bij arbeidsongeschiktheid’. Dat begint bij uw huidige inkomen met daarbij opgeteld uw hypotheek, levensverzekeringen en alle afgedekte risico’s voor inkomstenderving. Een financiële planning door Kwong Insurance & Riskmanagement B.V. kan zorgdragen voor orde op zaken en gemoedsrust. Op basis van de inventarisatie van uw wensen zullen wij een financiële planning opstellen waarin we uw hypotheek en waarde opbouw meenemen, net als de assurantiën en levensverzekeringen, de spaartegoeden, beleggingen, en natuurlijk de fiscaliteit. Zowel particulieren als ondernemers, medici, en expats stellen we daarbij dezelfde vraag: hoe wilt u leven, nu en in de toekomst?

Gemoedsrust en hoe kunnen we u helpen?

Hoe kunnen wij u helpen? Een vrijblijvende kennismaking is altijd mogelijk. Met het contacten formulier is het contact snel gelegd maar u mag natuurlijk ook zelf bellen of e-mailen. Graag tot ziens!